Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 400nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk
 • Mooier geluid
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk​
 • Meer performance

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk chiptunen

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk tuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 210pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Iveco ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.