Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk?

De standaard software in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Volkswagen Passat / Magotan zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Sportiever karakter uit uw Volkswagen
 • Beter geluid uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 tunen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Een back-up van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Goede Volkswagen Passat / Magotantuning software in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk!

Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 200pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu tuning files Seat
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.