Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tsi 190pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 190pk 245pk +28.9%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot drie uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk zult u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan veel lekkerder rijdt door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk:​​

 • Beter geluid uit uw auto
 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • De beste Volkswagen Passat / Magotanchiptuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • We kopiëren uw software eerst

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd connector in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TSI 190pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu Chevrolet
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.