Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi cr 136pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 185pk +36%
Koppel 320nm 400nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk​
 • Mooier geluid
 • Minder brandstof gebruik
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning door

 • Speciale accu voeding tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Gebruik van goede chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI CR 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Volkswagen externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.