Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 tdi 136pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 136pk 170pk +25%
Koppel 335nm 390nm +16.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk zult u merken dat uw Volkswagen Passat / Magotan veel lekkerder gaat door Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid
 • Meer koppel

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk chiptuning bestanden
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het chippen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk kan worden!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk is een populaire manier om je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk ECU software notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 TDI 136pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.