Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 160pk +6.7%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Passat / Magotan kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chip tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat / Magotan 2.0 FSI 150pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

Volkswagen ecu tuning files
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.