Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.9 tdi 130pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 130pk 170pk +30.8%
Koppel 310nm 390nm +25.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Volkswagen Passat / Magotan tunen. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk
 • Meer performance uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk tuning bestanden
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat / Magotan 1.9 TDI 130pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

bosch ecu tuning Volvo
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.