Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 125pk 135pk +8%
Koppel 173nm 188nm +8.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Passat / Magotan zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk​
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto
 • De beste Volkswagen Passat / Magotantuning bestanden in gebruik
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Passat / Magotan 1.8i 20v 125pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.