Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.8 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 210pk +31.3%
Koppel 250nm 340nm +36%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Passat / Magotan door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Passat / Magotan meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer koppel
 • Beter geluid
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk

Met deze naam weet je al alles. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Passat / Magotan 1.8 TSI 160pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Vauxhall motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.