Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.6i 8v 102pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk?

De ecu van uw Volkswagen Passat / Magotan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Passat / Magotan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

Door het chippen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede tuning files
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk!

Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk haalt.

Deze vorm van Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Passat / Magotan 1.6i 8v 102pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.