Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat / magotan 1.6 fsi 115pk

Stage 1 Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 125pk +8.7%
Koppel 155nm 170nm +9.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Passat / Magotan chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk​
 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Mooier geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk?​

Voor stage one tunen Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk chiptuning files
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto chippen voor u Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk aanpassen. Via deze methode moet je zelfs de Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk ECU software notie

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Passat / Magotan 1.6 FSI 115pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.