Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 2.0 tsi 210pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 260pk +23.8%
Koppel 280nm 400nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Passat CC is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Volkswagen Passat CC chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Passat CC veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je auto zal sneller optrekken en het vermogen die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw Volkswagen
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid waarborgen. Zonder uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk
 • Goede Volkswagen Passat CCtuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk wordt!

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Passat CC 2.0 TSI 210pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Genesis zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.