Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen passat cc 2.0 tdi cr 170pk

Stage 1 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Volkswagen Passat CC meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Harder geluid uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid verzekeren. Zonder uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk is een geliefde methode om je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk aanpassen. Met deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk chiptuning. Je Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Passat CC 2.0 TDI CR 170pk auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland Land Rover
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.