Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 185pk +23.3%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

In enkele uren kan je Volkswagen New Beetle door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen New Beetle veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk
 • Mooier geluid uit uw auto

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk?​

Voor stage one tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk is een geliefde methode om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk chiptuning. Je Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk.

Specialistische ECU software kennis

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen New Beetle 2.0 TDI 150pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Aston Martin motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.