Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 1.9 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen New Beetle is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen New Beetle vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

In enkele uren kan je Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen New Beetle veel lekkerder rijdt door Volkswagen New Beetle tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Volkswagen New Beetletuning files in gebruik
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

tuning ecu Jaguar
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.