Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 1.9 tdi 100pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 100pk 140pk +40%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

chip tuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk vlugger, omdat je Volkswagen New Beetle meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Voor stage één tuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Methodes voor Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk motor tuning:

Voor het Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk is de meest gevraagde methode van tuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen New Beetle 1.9 TDI 100pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bentley zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.