Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen new beetle 1.2 tsi 85pk

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 140pk +64.7%
Koppel 160nm 225nm +40.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen New Beetle is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen New Beetle een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen New Beetle kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Volkswagen New Beetle chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk zal vlotter accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Sportiever geluid uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk motor tuning:

Voor het Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk is de meest populaire methode van tuning. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen New Beetle 1.2 TSI 85pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

bosch ecu tuning Land Rover
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.