Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lupo 1.7 sdi 60pk

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 75pk +25%
Koppel 115nm 130nm +13%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na01020304050607080

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Lupo zult u merken dat uw Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk veel soepelder rijdt door Volkswagen Lupo tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Goede Volkswagen Lupotuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Volkswagen auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Lupo 1.7 SDI 60pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Kia externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.