Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lupo 1.4 fsi 105pk

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 115pk +9.5%
Koppel 130nm 145nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Lupo vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Lupo kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de Volkswagen Lupo tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk wordt!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste chiptuning software
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk!

Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk chiptuning genoemd. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Lupo 1.4 FSI 105pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Toyota ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.