Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lupo 1.2 tdi 61pk

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 61pk 85pk +39.3%
Koppel 140nm 200nm +42.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Lupo is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

tuning Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk chiptuning:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Sneller optrekken

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Goede accu voeding gedurende het chippen
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk tuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Diepgaande kennis over Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Lupo 1.2 TDI 61pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.