Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lt 2.8 tdi 158pk

Stage 1 Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 158pk 178pk +12.7%
Koppel 330nm 385nm +16.7%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen LT is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Volkswagen LT tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk​
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk chiptunen

Veilige chiptuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk kan worden!
 • Gebruik van goede Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk tuning software
 • Speciale accu voeding gedurende het chippen
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk motor tuning:

Voor het Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk motor vermogen te vergroten zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk is de meest populaire methode van tuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk!

Stage 2 Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen LT 2.8 TDI 158pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen LT 2.8 TDI 158pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.