Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen lt 2.5 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 115pk +27.8%
Koppel 220nm 278nm +26.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen LT een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen LT tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk?​

Bij stage één tuning Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van goede Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk chiptuning software
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk kan worden!

Methodes voor Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk.

Specialistische Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen LT 2.5 TDI 90pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.