Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 2.0 tsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 260pk +30%
Koppel 280nm 380nm +35.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de Volkswagen Jetta chip tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk specialist. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk chiptuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk wordt!

Methodes voor Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk is een veelvoorkomende methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk chiptuning

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk genoemd. Je Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU software inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Jetta 2.0 TSI 200pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.