Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 2.0 tdi 170pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

In een paar uur kan je Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Jetta is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij bekomt is veel consistenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk
 • Geluid klinkt mooier

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg gelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk chiptunen

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk
 • Gebruik van goede Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk tuning bestanden
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Jetta 2.0 TDI 170pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Opel externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.