Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 240nm 320nm +33.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Jetta gaat u merken dat uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk veel soepelder gaat door Volkswagen Jetta chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Volkswagen Jetta meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk
 • Meer vermogen uit uw auto
 • Beter geluid uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • De beste Volkswagen Jettatuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk is een populaire methode om je auto te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk!

Chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.9 TDI 90pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

Kia tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.