Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.8 tsi 170pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 220pk +29.4%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Jetta is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw Volkswagen Jetta vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk​
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, chippenVolkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk om mogelijke errors op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste chiptuning files
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Jetta 1.8 TSI 170pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.