Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.6 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 140pk +55.6%
Koppel 230nm 320nm +39.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter uit uw Volkswagen
 • Meer PK’s uit uw Volkswagen
 • Aangenaam rijden​​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety verzekeren. Zonder uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Goede Volkswagen Jettatuning files in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chiptuning. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk.

Zo doen wij naast Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Volkswagen Jetta 1.6 TDI 90pk als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.