Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.4 tsi hybride 150pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Volkswagen Jetta kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

tuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Je auto zal sneller optrekken en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk is uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Na het Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk kan worden!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk
 • Gebruik van goede chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk

Met deze naam weet je al alles. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Jetta 1.4 TSI Hybride 150pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files Oldsmobile
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.