Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.4 tsi 160pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 160pk 200pk +25%
Koppel 240nm 300nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor controller van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk zult u merken dat uw Volkswagen Jetta veel lekkerder gaat door tuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk. Je Volkswagen Jetta zal sneller optrekken en de performance die hij hierbij aanlevert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Geluid klinkt sportiever uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage één chippen Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk wordt!
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • Gebruik van beste tuning files
 • Specialistische kennis

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk is een populaire manier om je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk met meer performance, zonder dat je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze methode van Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk haalt.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 160pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.