Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.4 tsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 200pk +33.3%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Het motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Jetta een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Volkswagen Jetta meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Sportiever karakter
 • Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chippen Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • De beste Volkswagen Jettatuning bestanden in gebruik
 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat chip tuning voor u Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk is de meest populaire methode van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Jetta 1.4 TSI 150pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.