Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen jetta 1.4 tsi 122pk

Stage 1 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 122pk 155pk +27%
Koppel 200nm 270nm +35%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De standaard software in de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chippen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Meer koppel
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Gebruik van goede Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk chiptuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor u Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Jetta 1.4 TSI 122pk ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

GMC ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.