Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.6 tdi cr 115pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 150pk +30.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Volkswagen Golf Sportsvan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto chip tuning.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Volkswagen Golf Sportsvan chip tunen. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chiptuning:​​

 • Meer performance
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Comfortabeler rijden​​
 • Harder geluid uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, remappenVolkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk tuning software
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk kan worden!
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • We kopiëren uw software eerst

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chiptuning. Hierbij pas je de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 115pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.