Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.6 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 150pk +36.4%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Golf Sportsvan is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Volkswagen Golf Sportsvan vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf Sportsvan kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf Sportsvan heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel grondiger.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Een back-up van de oude staat
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Gebruik van goede Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning bestanden
 • Specialistische kennis

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk!

Stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk ook diverse andere software modificaties voor Volkswagen Golf Sportsvan 1.6 TDI CR 110pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files Holden
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke modificaties aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.