Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf sportsvan 1.2 tsi 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 140pk +27.3%
Koppel 175nm 240nm +37.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in motor tunen.

Door het chiptunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf Sportsvan is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw auto gaat u merken dat uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk veel lekkerder rijdt door Volkswagen Golf Sportsvan chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Harder geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk?​

Bij stage one tunen Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zonder uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat
 • Goede Volkswagen Golf Sportsvantuning software in gebruik
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk.

Zo doen wij naast chiptuning Volkswagen Golf Sportsvan 1.2 TSI 110pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning files McLaren
Voor het repareren van uw motor computer zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.