Volkswagen Golf R32 VR6 242pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf r32 vr6 242pk

Stage 1 Volkswagen Golf R32 VR6 242pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 242pk 262pk +8.3%
Koppel 320nm 345nm +7.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk veel soepelder gaat door Volkswagen Golf chip tunen. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Comfortabeler rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Volkswagen
 • Verminderd brandstof gebruik
 • Geluid klinkt mooier

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf R32 VR6 242pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf R32 VR6 242pk tuning files
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk wordt!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf R32 VR6 242pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Volkswagen Golf R32 VR6 242pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Volkswagen Golf R32 VR6 242pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf R32 VR6 242pk zit, nodig.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf R32 VR6 242pk. Zonder de Volkswagen Golf R32 VR6 242pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf R32 VR6 242pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke modificaties aan de Volkswagen Golf R32 VR6 242pk!

Volkswagen Golf R32 VR6 242pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Volkswagen Golf R32 VR6 242pk chiptuning. Je Volkswagen Golf R32 VR6 242pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf R32 VR6 242pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf R32 VR6 242pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf R32 VR6 242pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.