Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi r 300pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 300pk 360pk +20%
Koppel 380nm 500nm +31.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Golf GTI is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste keuze om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf GTI gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf GTI tunen. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk​
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer PK’s

Hoe gaat dat precies, remappen van een Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk specialist. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk
 • Goede Volkswagen Golf GTItuning files in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk kan doen:

Ontdek wat auto tuning voor uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk zit, nodig.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk genoemd. Je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI R 300pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.