Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tsi performance 245pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 245pk 300pk +22.4%
Koppel 360nm 450nm +25%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Volkswagen Golf GTI is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf GTI door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf GTI heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk. Je auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consistenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Mooier geluid uit uw Volkswagen
 • Meer plezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer vermogen

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk.

Veilige auto tuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk kan worden!
 • Goede Volkswagen Golf GTIchiptuning files in gebruik
 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk chiptuning genoemd. Je Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf GTI 2.0 TSI Performance 245pk ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen dus even kwijt.