Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf gti 2.0 tfsi 200pk

Stage 1 Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 200pk 250pk +25%
Koppel 280nm 360nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Volkswagen Golf GTI is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot drie uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Volkswagen Golf GTI chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk
 • Mooier geluid uit uw auto
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk.

Onze chip tuning is veilig

 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Specialistische kennis
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk is een veelvoorkomende methode om je Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk te chiptunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk aanpassen. Zonder de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk!

Chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf GTI 2.0 TFSI 200pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

motor ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.