Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tsi – r 310pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 310pk 365pk +17.7%
Koppel 380nm 470nm +23.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300350400

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Volkswagen Golf veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Volkswagen Golf meer performance heeft gekregen.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk
 • Mooier geluid
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. Zonder uw Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van goede chiptuning files
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk is een geliefde methode om je Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk!

Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk. Je Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 2.0 TSI – R 310pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.