Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi gtd 200pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk gaat u merken dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk veel lekkerder gaat door Volkswagen Golf tunen. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk chiptuning:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk chiptuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Met op maat obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier moet je zelfs de Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de auto!

Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Volkswagen Golf 2.0 TDI GTD 200pk ECU programmatuur inzicht

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

Dacia bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Volkswagen auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.