Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi cr gtd 170pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 205pk +20.6%
Koppel 350nm 430nm +22.9%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk. Je Volkswagen Golf zal rapper accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consistenter.

De voordelen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt mooier
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk
 • Meer rijplezier ​
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Specialistische kennis
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Een kopie van de oude staat
 • De beste Volkswagen Golfchiptuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk is een geliefde methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze methode van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pktuning maak je fysieke wijzigingen aan de Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk.

Zo doen wij buiten Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf 2.0 TDI CR GTD 170pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Toyota motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Volkswagen .

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.