Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi 170pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 350nm 420nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

In enkele uren kan je Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk
 • Meer performance uit uw Volkswagen
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk.

De chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chip tuning

 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk kan worden!
 • Goede Volkswagen Golftuning bestanden in gebruik

Ontdek wat auto chip tuning voor u Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk. Zonder de Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk ook verschillende andere software aanpassingen voor Volkswagen Golf 2.0 TDI 170pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Volkswagen auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen auto en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.