Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 2.0 tdi 150pk

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 195pk +30%
Koppel 320nm 430nm +34.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk kan doen:

De ecu van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Je Volkswagen Golf heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk. Je Volkswagen Golf zal vlotter optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk:​​

 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Geluid klinkt harder uit uw auto
 • Sneller optrekken
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een wijziging. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Een kopie van de oude staat
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk chiptuning files

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk. Je Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 2.0 TDI 150pk is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Mitsubishi ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.