Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.9 tdi 90pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 120pk +33.3%
Koppel 210nm 270nm +28.6%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptunen?

De standaard software in de Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk ecu van uw Volkswagen Golf is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen auto ecu chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen als gevolg van de chip tuning Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk:​​

 • Minder brandstof gebruik
 • Geluid klinkt beter
 • Meer rijplezier ​
 • Meer koppel uit uw Volkswagen

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk ingenieur vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg direct een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptunen

Onze auto tuning is veilig

 • Goede Volkswagen Golfchiptuning files in gebruik
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk. Met deze manier hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk ECU software: onze plus

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.9 TDI 90pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Holden ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Volkswagen chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Volkswagen .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen auto doen.