Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.8t 20v gti 180pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 192pk +6.7%
Koppel 235nm 310nm +31.9%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het laten motor tunen van uw auto is de beste keuze om uw Volkswagen Golf een groter vermogen te geven.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk. Je Volkswagen Golf zal vlotter accelereren en de performance die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt harder uit uw Volkswagen
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk
 • Meer PK’s uit uw auto

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Volkswagen auto
 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van beste tuning files

Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.8T 20v GTI 180pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Cupra
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw Volkswagen auto dus even kwijt.