Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6i 8v 102pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 102pk 112pk +9.8%
Koppel 148nm 165nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Volkswagen kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw Volkswagen Golf veel lekkerder rijdt door Volkswagen Golf chip tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Sportiever geluid
 • Sportiever karakter uit uw auto
 • Comfortabeler rijden​ met uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one tuning Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk werd uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk.

Veilige auto tuning door

 • Specialistische kennis
 • We kopiëren uw software eerst
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Exclusief gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk tuning bestanden

Ontdek wat auto tuning voor uw auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk is een veelvoorkomende manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk.

Hierdoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke aanpassingen aan de auto!

Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Volkswagen Golf 1.6i 8v 102pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

externe ecu tuning Ford
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.