Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 tdi cr 110pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 145pk +31.8%
Koppel 250nm 330nm +32%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350

Wat voor voordelen heeft chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk?

De standaard software in de ecu van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Volkswagen Golf tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever karakter
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Harder geluid
 • Meer rijplezier ​

Hoe werkt het?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk
 • Gebruik van beste tuning files

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Daardoor is dit een voordelige Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk ECU niet te ontmantelen.

Je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk. Je Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.6 TDI CR 110pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Lincoln bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.