Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.6 tdi 105pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 105pk 140pk +33.3%
Koppel 250nm 320nm +28%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw Volkswagen Golf is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Echter kan uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Volkswagen motor tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw Volkswagen Golf veel soepelder rijdt door Volkswagen Golf chip tunen. Doordat hij vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw auto
 • Aangenaam rijden​ met uw auto​
 • Sneller optrekken
 • Geluid klinkt mooier uit uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijdsbestek.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning software

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk is een populaire manier om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk. Zonder de Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze vorm van Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde know-how over Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.6 TDI 105pk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning Ferrari
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.