Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen golf 1.4 fsi 90pk

Stage 1 Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 90pk 100pk +11.1%
Koppel 130nm 145nm +11.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptunen?

De ecu software van uw Volkswagen Golf is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten chippen van uw auto is de beste optie om uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw Volkswagen Golf zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door Volkswagen Golf tunen. Doordat de auto vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sportiever geluid
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer vermogen uit uw Volkswagen
 • Meer rijplezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens het tunen
 • Ontdek wat chiptuning voor u Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptuning software

Ontdek wat auto chippen voor uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk kan doen:

Methodes voor Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk motor vermogen te vergroten zijn verschillende manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptuning

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Volkswagen Golf 1.4 FSI 90pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen auto, zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Volkswagen al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Volkswagen zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Volkswagen doen.