Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Volkswagen eos 2.0 fsi 150pk

Stage 1 Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 150pk 165pk +10%
Koppel 200nm 215nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de ecu van uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chip tuning Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk. Je auto zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk:​​

 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt mooier uit uw Volkswagen
 • Meer plezier uit uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige auto tuning

 • Ontdek wat chiptuning voor uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van goede Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het tunen
 • We back-uppen uw software eerst

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

Verschillende vormen Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk motor tuning:

Voor het Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk is een veelvoorkomende manier om je Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk te tunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk!

Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al alles. Bij deze vorm van Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Volkswagen Eos 2.0 FSI 150pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland Alpina
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Volkswagen , zonder dat hierbij veranderingen Volkswagen baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Volkswagen en bent u uw auto dus even kwijt.